Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

12/11/2015

Nieuwe website Leidsche Rijn Gezondheidsproject gelanceerd

Voorheen bood Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra (LRJG) op haar site ruimte voor deelnemersinformatie over het project. En op de site van het Julius Centrum konden onderzoekers terecht voor meer informatie. Op www.lrgp.nl staat nu alles gebundeld.

Op de nieuwe website leest u meer over het project, zoals het doel en de betrokkenen. Ook vindt u hier relevant nieuws, contactinformatie en veelgestelde vragen (FAQ). Via www.lrgp.nl/contact kunt u zich direct inschrijven voor deelname aan het LRGP, als u als patiënt ingeschreven staat bij LRJG.

Bent u onderzoeker? Dan kunt u terecht op de Engelstalige pagina. Via www.lrgp.nl/research/study-design kunt u bijvoorbeeld een aanvraagformulier downloaden voor het gebruik van de data en de regels over het gebruik van de data en wetenschappelijke publicaties.

Met deze nieuwe website hopen we dat het Leidsche Rijn Gezondheidsproject (LRGP) beter vindbaar is en complete informatie biedt voor zowel deelnemers als onderzoekers. Daarnaast hopen we nog meer mensen bij het project te kunnen betrekken, zodat we kunnen blijven bijdragen aan een steeds betere gezondheidszorg.

reclamebureau anno nu ifthen.nl